• REGAL 50R754UA9 4 K ANDROİD TV
REGAL 50R754UA9 4 K ANDROİD TV
Ürün Kodu : 20275771       Yorumlar (0)      Yorum Ekle
Marka :  REGAL
8,869.90 TL   Kdv Dahil
Ücretsiz Kargo
Gelince Haber Ver

Çok sayıda uygulamaya aynı anda yer verebileceğiniz Regal 50R754UA9 50" 126 ekran uydu alıcılı 4K Android Smart LED TV ile internetin sunduğu olanakları değerlendirebilirsiniz. Wi-Fi özelliğini kullanarak Regal 50R754UA9 ile internete anında bağlanıp çevrimiçi ortamlarda vakit geçirebilirsiniz. Çevrimiçi oyunları televizyonunuzdan deneyimleyebilmek için de Regal LED TV’yi tercih edebilirsiniz. uygulamasına sahip olan bu televizyon, sevdiğiniz kanallara ait videoları kolayca izleyebilmenizi sağlar. uygulamasından yararlanarak bu platformda yayınlanan dizileri seyredebilirsiniz. Google Play uygulamalarına erişebileceğiniz Regal 50R754UA9 ile farklı gereksinimleriniz için pratik ve yaratıcı çözümler elde edebilirsiniz. Google Android 9.0 işletim sisteminden yararlanan ürün, hızlı ve güvenli şekilde çeşitli uygulamaları kullanarak çok yönlü şekilde televizyonunuzdan yararlanabilmenize olanak tanır. Aynı zamanda 4K kalitesinde çözünürlük yaratan bu ürün, 3840x2160 piksellik bir görüntü desteği elde edebilmenizi sağlar. Yüksek çözünürlüklü ekranı 126 cm’lik bir alan oluşturan Regal 50R754UA9 LED TV, salonunuzda veya oturma odanızda kullanabilmeniz için uygundur.

Dahili Uydu Alıcı ile Artan Kullanım Konforu
Sahip olduğu dahili uydu alıcısı sayesinde Regal 50R754UA9 LED TV’yi yeni bir alıcı sipariş etmenize gerek kalmadan kullanmaya başlayabilirsiniz.
Kanal hafızasının yüksek olmasından yararlanarak Regal 4K TV’de yüzlerce kanala bir arada yer vererek seyir gerçekleştirebilirsiniz.
HDR10 teknolojisini kullanan bu televizyon, Ultra HD çözünürlük kalitesini deneyimlerken görüntülerin kontrast seviyesini optimize eder.
Daha net ve gerçekçi kareler elde ederek seyir gerçekleştirebilmek için Regal 50R754UA9 LED TV’nin gelişmiş kontrast teknolojisinden yararlanabilirsiniz.
Renk çeşitliliği yaratan bu televizyon, rengrenk görüntülere sahip belgeselleri oldukça ayrıntılı karelerle izleyebilmeniz için idealdir.
Micro Dimming Teknolojisiyle Görüntüleri İyileştiren Teknoloji
İzleyicilerin kontrast algısını değiştirmeye yardım eden Micro Dimming teknolojisi, parlak alanları daha parlak ve net şekilde görebilmenizi sağlar. Koyu alanların daha belirgin ve kusursuz bir görünüm kazanmasını sağlayan bu teknoloji, koyu renkler arasındaki ton farklılıklarını ayırt edebilmenizi kolaylaştırır. Televizyonun yararlandığı teknolojiler arasında modern hoparlör sistemi de yer alır. Ürünün sahip olduğu hoparlörler, seslerin dengeli bir biçimde bulunduğunuz odaya yayılmasını sağlar. Böylece, ailenizle beraber film izlerken seslerin tüm seyircilere aynı anda ve aynı şiddette ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Kendi başınıza film ve dizi izlerken ailenizin üyelerini sesle rahatsız etmemek için Regal 50R754UA9 LED TV’nin kulaklık girişini kullanabilirsiniz. Kulaklık özelliği, internet üzerinden oyun oynarken de size yardımcı olur. Gece saatlerinde yüksek ses desteğiyle seyir gerçekleştirebilmek için televizyonunuzu kulaklıkla beraber çalıştırabilirsiniz. Ses seviyesini uzaktan kumanda yardımıyla anlık olarak değiştirebilirsiniz. Kumandada yer alan ses kapatma tuşu, yayınların seslerini anında keser.

Sesli Komut Göndererek Televizyonunuzu Kullanın
Regal 50R754UA9 4K Android Smart televizyonu sesli komut özelliği ile oldukça pratik bir biçimde kullanabilirsiniz. Sesli komut çubuğunu aktif hale getirerek televizyonunuzla internette hızlı bir şekilde aramalarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Regal Android TV’nin kablosuz görüntü aktarımı yapabilmesini sağlayan Chromecast built-in teknolojisi, tablet ve akıllı cep telefonu gibi ürünlerle uyumlu bir kullanım gerçekleştirebilmenize izin verir. 4 adet HDMI girişine de sahip olan bu televizyon, kablolu şekilde de televizyonunuzla bilgisayarınız arasında bağlantı kurabilmenize izin verir. Harici bağlantı seçenekleri konusunda zenginlik yaratan ürün, USB girişi ile de işlerinizi kolaylaştırır. USB belleğinizi Regal 50R754UA9 LED TV’ye okutarak belleğinizin içerisinde bulunan dosyaları açabilirsiniz. 16:9 ekran desteğiyle çalışan 4K Android Smart TV, sinematik bir seyir içi ideal olan tasarımıyla beğeninizi kazanır. Televizyonu açık unutmanızı önleyen uyku modu seçeneği, enerjiden tasarruf edebilmeniz için geliştirilmiştir.


Regal 50R754UA9 50" 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Android Smart LED Tv
Toplam 0 yorum yapıldı


Yorum yaptığınız teşekkür ederiz. Yorumunuz icelendikten sonra yayınlanacaktır.
Sizde yorum yapın
Doğrulama Kodu
BENZER ÜRÜNLER
Ücretsiz Kargo
REGAL 43R604FYR 43 İNCH UYDU ALICILI TV
Ücretsiz Kargo
REGAL 50R755UA11 4 K ANDROİD TV
Ücretsiz Kargo
REGAL 55R75U01 55’’ 4K SMART TV
Ücretsiz Kargo
REGAL 65R66QA11 65’’ QLED ANDROID TV
Ücretsiz Kargo
LG OLED65C34LA OLED 165 CM TV
Ücretsiz Kargo
LG 50UR91006LA 4K SMART TV
Ücretsiz Kargo
LG OLED55CS3VA OLED 140 CM TV
Ücretsiz Kargo
LG 50UR81006LJ 126 CM TV
Ücretsiz Kargo
LG 65QNED756RA OUANTUM NANO TV
Ücretsiz Kargo
LG 43UR81006LJ 4K UHD TELEVİZYON
Ücretsiz Kargo
REGAL 40R75F01 FHD SMART TV
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?