• REGAL  BM 310 S INOX BULASIK MAKİNESİ
REGAL BM 310 S INOX BULASIK MAKİNESİ
Ürün Kodu : 20264292       Yorumlar (0)      Yorum Ekle
Marka :  REGAL
5,507.90 TL   Kdv Dahil
Ücretsiz Kargo
Gelince Haber Ver
Regal Pratık BM 310 S A++ 3 Programlı Bulaşık Makinesi

Dayanıklı ve estetik gövdesiyle mutfağınıza güvenle yerleştirebileceğiniz Regal Pratık Bm 310 S A++ 3 Programlı Bulaşık Makinesi pratik bir şekilde kurulabilir özelliktedir. Uzun priz kablosu ve kullanışlı hortum bağlantısı özelliğiyle beraber beyaz eşyanızdan mutfağınızda verimli bir şekilde yararlanabilirsiniz. Yemeklerden sonra kirli tabaklarla tencereleri kısa sürede makinenizde yıkayabilirsiniz. Modern pervane sistemi hem büyük mutfak gereçlerinin hem de çatal, kaşık, bıçak gibi küçük eşyaların başarıyla yıkanabilmesini sağlar. Suyun makine içerisine eşit şekilde dağılmasını sağlayan pervane dengeli bir temizlik gerçekleştirir. Regal Pratik Bm 310 S A++ 3 Programlı Bulaşık Makinesi aracılığıyla kullanabileceğiniz yıkama modları sayesinde eşya yoğunluğuna ve kir katmanlarının zorluğuna bağlı olarak mutfak eşyalarınız için en uygun şekilde ürününüzü çalıştırabilirsiniz. Modern beyaz eşya modelinin sessiz bir şekilde temizleme işlemlerini yerine getirebilmesi sayesinde üründen günün her anında konforlu bir şekilde yararlanabilirsiniz.

Üstün Temizleme Performansı

Tabak, bardak gibi gereçlerin makineden tertemiz çıkmasını sağlayan üç ayrı yıkama programına sahip olan bulaşık makinesi yardımıyla kirlerden kolayca kurtulabilirsiniz.
A++ enerji verimliliği sınıfında yer almayı başaran gelişmiş beyaz eşya modeli elektrik tüketimini en alt düzeyde tutan ekonomik modlarla kullanılabilir.
Paslanmaz iç aksam sayesinde Regal A++ 3 Programlı Bulaşık Makinesi suyun olumsuz etkilerine karşı güvenli bir şekilde korunur.
Kilitli kapak sisteminde yararlanılan beyaz eşya ürünü yıkama devam ederken kapağı istemsizce açmanızı önleyerek güvenliği artırır.
Temizlik için gerekli olan deterjan sıvılarını ve tabletleri ürünün hazneleriyle yuvalarına yerleştirerek yıkama işlemini başlatabilirsiniz.
Kurutma Teknolojisiyle Mutfak Eşyalarınızı Kullanıma Hazır Hale Getirin

Yıkama sonrasında mutfak gereçlerinin kurumasını beklemenize gerek bırakmayan kurutma teknolojisine sahip olan Regal marka bulaşık makinesi size zaman kazandırır. Çiziklere karşı koruma yaratan yıkama sistemi aracılığıyla bardaklarınız, kseleriniz ve tabaklarınız kusursuz görünümlerini muhafaza eder. Farklı sıcaklıklarda yıkama yapabilen Regal A++ 3 Programlı Bulaşık Makinesini eşyalarınızın üzerinde yer alan kirlerin zorluğuna bağlı olarak en uygun şekilde ayarlayabilirsiniz. Alt ve üst sepet aracılığıyla mutfak eşyalarını ürün içerisine düzenli bir şekilde yerleştirip alanı daha verimli kullanabilirsiniz. Çatal kaşık sepeti bölümünden yararlanarak çatal ve kaşıklarınıza ek olarak bıçaklarınızı da bir arada tutabilirsiniz. Regal A++ 3 Programlı Bulaşık Makinesi katlanır tellere ve ayarlanabilir fincan raflarına da sahip olduğu için gereçlerinizi daha düzenli bir şekilde iç kısma yerleştirebilmenizi kolaylaştırır.

Teknik Özellikler

Program Sayısı: 3
Yıkama Kapasitesi: 12 Kişilik
Enerji Sınıfı: A++
Ürün Boyutları ?(YxGxD): 85 cm, 59.8 cm, 59.8 cm
Yıllık Enerji Tüketimi ?(kWh): 258
Su Tüketimi ?(lt/program): 12
Ses Seviyesi ?(dB): 54
Yaşamı Kolaylaştıran Kullanışlı Beyaz Eşyalar

2002 yılından beri üretimlerini sürdüren Regal markası ekonomik özelliklere sahip doğa dostu beyaz eşyalar tasarlar. Elektrik ve su gibi enerji kaynaklarını minimum oranda kullanarak verimlilik sağlayan Regal beyaz eşya çeşitleri aynı zamanda kullanıcı dostu fonksiyonel özellikleriyle beğeni toplar. Pratik ve estetik tasarımlara sahip Regal ürünleri dayanıklılıkları sayesinde ev yaşamını kolaylaştıran özelliklerden uzun süreli bir şekilde yararlanabilmenizi sağlar.

Bulaşık Yerleşimini Daha Pratik Hale Getiren Tasarım

Regal A++ 3 Programlı Bulaşık Makinesi kirli tabakları, tencereleri ve bardaklarla çatalları ayrı noktalara yerleştirerek bir arada yıkayabilmeniz için uygun şekilde tasarlanmıştır. Geniş ve büyük bölmelerin yanı sıra daha dar ve fonksiyonel bölmelerin de bulunmasıyla beraber mutfak eşyalarınızı uygun noktalarda konumlandırabilirsiniz. Güvenli bir yıkama için eşyalarınızın sabitlenmesini kolaylaştıran tel sepetler delikli tasarımlarına ek olarak dikey ve eğimli çubuklarıyla da bulaşıklarınızı düzenli bir şekilde ürüne yerleştirebilmenize olanak tanır.


ÖzelliklerEnerji Performansı:A++Yıkama Performansı:AKurutma Sistemi:Mini AktifYemek takımı kapasitesi:12Kurutma Performansı:AProgram Sayısı:3Renk:Koyu GriSepetler / Aksesuarlar :Filtre:Kısmi MetalSepet Rengi:GriÇatal Kaşık Sepeti:SabitAyarlanabilir Fincan Rafları:2Alt Sepet Katlanır Teller:Var (2 adet)Güvenlik & Performans:Gürültü/Ses Seviyesi (dBA):54Enerji Tüketimi (kWh):0,90Su Taşma Emniyet Sistemi:VarSu Tüketimi (Lt):12Yıllık Enerji Tüketimi:258Kontrol ve Programlar:Tuz ve Parlatıcı Göstergesi:VarYıkama Programları:Yoğun 65°C:VarSüper 50\" 65°C:VarEco 50°C:VarFonksiyonlar:Zaman Programlama:VarBoyutlar:Genişlik (cm):59,8Yükseklik (cm):85,0Derinlik (cm):59,8
Toplam 0 yorum yapıldı


Yorum yaptığınız teşekkür ederiz. Yorumunuz icelendikten sonra yayınlanacaktır.
Sizde yorum yapın
Doğrulama Kodu
BENZER ÜRÜNLER
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?