• VESTEL R9000  YAĞLI RADYATÖR
VESTEL R9000 YAĞLI RADYATÖR
Ürün Kodu : 20262472       Yorumlar (0)      Yorum Ekle
Marka :  VESTEL
735.90 TL   Kdv Dahil
Ücretsiz Kargo
Gelince Haber Ver

Vestel R 9000 9 Dilim Yağlı Radyatör

Vestel R 9000 yağlı radyatör, ev ve ofis gibi kapalı mekanları ısıtmak için en etkili ısıtıcı cihazlardan biri olup verimli ısınma performansı sunuyor. Kalorifer peteği görünümüne sahip olan Vestel 9 dilim yağlı radyatör modeli, tek başına tüm odayı kısa sürede ısıtarak konforlu ve güvenilir kullanım sağlıyor. Elektrikli radyatör, panel altında yer alan hareketli tekerlekler sayesinde ev içinde kolayca taşınabiliyor. 3 kademeli güç ayarı ve termostatlı sıcaklık kontrolü özelliği ile mekan içi sıcaklığın istenilen seviyede ayarlanmasını sağlayan ısıtıcı, havayı kurutmadan sağlıklı ve konforlu ısınma imkanı sunuyor.

Ürün Faydaları

Eşit miktarda ısı yayımı ve havayı kurutmama özelliği
3 kademe güç ayarı
LED ışıklı gösterge
Termostat özelliği
Teknik Özellikler

Isıtma Gücü: 2000 W
Yakıt Tipi: Elektrik
Dilim Sayısı: 9
Devrilme Emniyeti: Var
Aşırı Isınma Emniyeti: Var
Kutu İçeriği

Vestel R 9000 2000 W yağlı radyatör kutusu içerisinde, 1 adet yağlı radyatör, tekerlekler, bağlantı parçaları, kullanım kılavuzu ve garantisi belgesi yer alıyor.

Kullanım Önerileri

Vestel R 9000 2000 W yağlı radyatör modelini kullanmaya başlamadan önce tekerleklerin panele monte edilmesi, düz ve ısıya dayanıklı zemin üzerine yerleştirilmesi gerekiyor. Vestel radyatör ısıtıcı oldukça kolay kullanıma sahip olup panelin yan tarafında yer alan güç ve termostat düğmeleri yardımıyla çalıştırılıyor. Vestel yağlı radyatör tekerlekli şekilde tasarlanmış olup kolayca taşınarak elektrik bağlantısı olan tüm kapalı alanlarda kullanılabiliyor. Radyatörün yan kısmında yer alan kablo muhafaza alanı, radyatörün kapalı olduğu zamanlarda kablo dağınıklığının önüne geçiyor.

Marka Hakkında

1984 yılında kurulan Vestel markası, Türkiye’nin en büyük beyaz eşya üreticilerinden biri olup tüketici elektroniği, dijital ürünler, LED aydınlatma ve savunma gibi alanlarda geniş bir ürün yelpazesi ile faaliyetlerini sürdürüyor.
Toplam 0 yorum yapıldı


Yorum yaptığınız teşekkür ederiz. Yorumunuz icelendikten sonra yayınlanacaktır.
Sizde yorum yapın
Doğrulama Kodu
BENZER ÜRÜNLER
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?