• REGAL 55R753U GOLD 4K SMART TV
REGAL 55R753U GOLD 4K SMART TV
Ürün Kodu : 20275808       Yorumlar (0)      Yorum Ekle
Marka :  REGAL
4,802.90 TL   Kdv Dahil
Ücretsiz Kargo
Gelince Haber Ver

Ayaklı tasarıma sahip olan 55R753U Gold 55" 139 ekran uydu alıcılı 4K Smart LED TV ile stand desteği elde ederek güvenli bir kullanım gerçekleştirebilirsiniz. Ürünün sağ ve sol köşelerinde yer alan ayaklık desteği, televizyonunuzun konsol üzerinde emniyetli bir şekilde dengede durmasını sağlar. Bu estetik ayaklar aynı zamanda 55R753U Gold LED TV’nin kaymasını da engellemeyi başarır. Hafif olarak üretilmiş olması sayesinde bu televizyonu taşırken ve yerleştirirken konfor elde edebilirsiniz. İnceliğiyle de dikkat çeken Gold 4K TV, alan kullanımında maksimum verim kazanabilmeniz için ideal bir üründür. LED ekran teknolojisini kullanan 55R753U Gold televizyonla 55 inçlik bir görüntüleme alanına sahip olabilirsiniz. 139 cm’ye denk gelen bu alan, oldukça geniş bir ekran alanı oluşturur. LED görüntüleme sistemi sayesinde, televizyonunuz parlama problemini önleyerek size konforlu bir kullanım sağlar. Görüntülerdeki renkleri de oldukça gerçekçi şekilde yansıtmayı başaran bu teknolojik ürün, doğal ve estetik kareler elde ederek seyir gerçekleştirebilmeniz için elverişlidir.

İçeriğinde Dahili Uydu Alıcısına Yer Veren 4K TV
Sahip olduğu dahili uydu alıcısı sayesinde 55R753U Gold televizyonun kurulumunu kısa bir sürede tamamlayabilirsiniz.
Hızlı bir şekilde kanal araması yapabilen bu ürün, geniş hafıza alanı sayesinde size yüzlerce kanalı kolayca kayıt edebilmeniz için izin verir.
Televizyonun kanal listesini kişiselleştirerek düzenleyebilir, çocuklar için uygun olmayan kanallara kolayca şifre koyabilirsiniz.
Görüntü yenileme hızı ile de dikkat çeken 55R753U Gold Smart TV, hareketli sahneleri içeren filmleri daha keyifli şekilde izleyebilmeniz için idealdir.
Zamanlayıcı ve uyku modu gibi opsiyonları kullanımınıza sunan bu televizyon, ürünü açık unutmanız önleyen özellikleriyle size elektrikten tasarruf sağlar.
İnternete Bağlanarak Favori Dizilerinizi Zevkle Seyredin
Sunduğu Wi-Fi desteğiyle dikkat çeken 55R753U Gold ile evinizdeki kablosuz internete anında bağlanabilirsiniz. İnternet sitelerinde vakit geçirerek haberleri takip edebilmek için bu işlevsel televizyondan rahatça yararlanabilirsiniz. Ürüne indirebileceğiniz uygulamalar, farklı konularda anlık olarak bilgi alabilmeniz konusunda size yardımcı olur. Aynı zamanda film ve dizi izlemek için streaming platformlarına ait uygulamaları da kullanabileceğiniz Smart TV, sevdiğiniz sinema eserlerini zevkle seyredebilmeniz konusunda size yardımcı olur. üzerinden video izleyebilmenize de olanak tanıyan bu modern ürün, sevdiğiniz kanallara ait paylaşımları kolayca takip edebilmenizi sağlar. 3840x2160 piksel çözünürlük sağladığı için, 55R753U Gold ile 4K kalitesini deneyimleyerek seyir gerçekleştirebilirsiniz. Renk çeşitliliği yaratan bu televizyon, gelişmiş görüntü ayarlarını kullanımınıza sunar. Yayınların özelliklerine bağlı olarak farklı görüntüleme ayarlarından yararlanabilirsiniz. Yayınların kontrast ve parlaklık seviyesini artırıp azaltarak kareleri daha estetik hale getirebilirsiniz.

DLNA Teknolojisiyle Kablosuz Olarak Görüntüleri Paylaşın
55R753U Gold 4K LED TV’nin sahip olduğu DLNA teknolojisi, kablosuz şekilde cep telefonunuza, tabletinize ve bilgisayarınıza bağlanabilmenize olanak tanır. Bu teknolojiyi kullanarak yayınların görüntüsünü harici cihazlarla paylaşabilirsiniz. Aynı zamanda kablolu bağlantılara da imkan tanıyan bu ürün, HDMI girişi ile size bilgisayarınızın ekranını televizyonunuza yansıtabilmeniz için izin verir. 2x10 W ses çıkış gücü desteği de sunan 55R753U Gold LED TV, yayınların seslerini bulunduğunuz ortama oldukça gerçekçi şekilde ulaştırır. Yüksek ses seviyesinde film ve maç izleyebilmeniz için ideal olan bu televizyon, uzaktan kumanda desteğiyle kolayca kontrol edebileceğiniz şekilde üretilmiştir. Sesi açıp kapatmak için kumanda üzerindeki ergonomik tuşlardan yararlanabilirsiniz. İnternette vakit geçirirken hız kazanabilmenizi sağlayan kumanda, kısa bir sürede yazı yazıp arama yapabilmenize olanak tanır. Kulaklık girişine de tasarımında yer veren 55R753U Gold sayesinde, filmlerin ve dizilerin seslerini kulaklık üzerinden alarak gürültü oluşumunu önleyebilir, geç saatlerde komşularınızı rahatsız etmeden istediğiniz filmi büyük ekran keyfiyle izleyebilirsiniz.


55R753U Gold 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Smart LED Tv
55R753U GOLD 55" 4K SMART TV
Toplam 0 yorum yapıldı


Yorum yaptığınız teşekkür ederiz. Yorumunuz icelendikten sonra yayınlanacaktır.
Sizde yorum yapın
Doğrulama Kodu
BENZER ÜRÜNLER
Ücretsiz Kargo
REGAL 43R604FYR 43 İNCH UYDU ALICILI TV
Ücretsiz Kargo
REGAL 50R755UA11 4 K ANDROİD TV
Ücretsiz Kargo
REGAL 55R75U01 55’’ 4K SMART TV
Ücretsiz Kargo
REGAL 65R66QA11 65’’ QLED ANDROID TV
Ücretsiz Kargo
LG OLED65C34LA OLED 165 CM TV
Ücretsiz Kargo
LG 50UR91006LA 4K SMART TV
Ücretsiz Kargo
LG OLED55CS3VA OLED 140 CM TV
Ücretsiz Kargo
LG 50UR81006LJ 126 CM TV
Ücretsiz Kargo
LG 65QNED756RA OUANTUM NANO TV
Ücretsiz Kargo
LG 43UR81006LJ 4K UHD TELEVİZYON
Ücretsiz Kargo
REGAL 40R75F01 FHD SMART TV
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?