• REGAL 55R754U 55 4K SMARTLED TV
REGAL 55R754U 55 4K SMARTLED TV
Ürün Kodu : 20275760       Yorumlar (0)      Yorum Ekle
Marka :  REGAL
8,036.90 TL   Kdv Dahil
Ücretsiz Kargo
Gelince Haber Ver
Yeni nesil televizyon seçiminde hem kalite hem de fonksiyonel detaylar büyük önem taşıyor. Yüksek standartlarda optimize edilen Regal ?55R754U 55" 139 Ekran ?Ultra ?HD ?Smart ?LED ?TV modeli; gelişen teknolojiye paralel olarak sürekli değişen akıllı cihaz çeşitliliğine uyum sağlıyor. Regal TV yeni nesil tasarımlı işlevselliği sayesinde kullanıcıların TV, monitör, film, müzik, video, fotoğraf, sosyal ağ paylaşımı uygulamalarına yönelik tüm ihtiyaçlarını karşılamayı başarıyor. Gelişmiş özellikleriyle her zevke hitap eden cihaz, ergonomik tasarımıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Yenilikçi Teknoloji ve Modern Tasarım Özellikli Regal TV

LED aydınlatma teknolojisiyle üretilen cihazın görüntü kalitesi ve renk kontrastı mükemmel seviyededir.
Dahili uydu alıcısı sayesinde farklı bir uydu cihazı ve ikinci bir kumanda kullanmanıza gerek yoktur.
PC bağlantı özelliği bulunan TV\"nizi bilgisayar monitörü olarak da kullanabilirsiniz.
Smart TV özelliği Netflix, Web Browser, Social TV (twit-ter, face-book) uygulamalarına kolay erişim imknı sunar.
DLNA teknolojisi sunan ürün, kabloya gerek bırakmadan tüm akıllı cihazları TV\"nize bağlamanıza olanak tanır.
Seyir Keyfinizi Tutkuya Dönüştüren Regal TV

Regal TV modeli Dolby Vision ve HMR özelliği sayesinde adrenalin tutkunlarının aksiyon keyfini zirveye tırmandırıyor. Bu sayede net, pürüzsüz ve akıcı nitelikte gerçekçi görüntüleri ekrana yansıtan cihaz, kullanıcıların gönlünü fethediyor. Siyah rengin bulanık, donuk olmasını önleyerek siyahın keskinliğini ve derinliğini ortaya koyan Mega Dynamic Contrast teknolojisi diğer renklerin canlılığını da kat kat artırıyor.

Dolby Audio Processing ve DTS TruSurround özellikli hem 3 boyutlu hem sıkıştırılmış ses sistemiyle donatılan cihaz, geniş ya da büyük mekanlarda yayınlanan güçlü ses netliğinin bozulmadan küçük odalara aktarılmasını sağlıyor. Yüksek teknoloji sayesinde performansından ödün vermeyen dengeli ses dağılımı ile sinema ve konser salonlarının havasını evlerinize taşıyor.

Ürünün Teknik Özellikleri

Ebat: 55 İnç / 139 cm
Çözünürlük: 4K Ultra HD - 3840 - 2160 piksel
Renk: Siyah, standart
Smart TV: Vestel İşletim Sistemi
Bağlantı Noktaları: 2 x HDMI - 2 x USB - 1 x Scart - Ethernet - Wi-Fi
Kutu İçeriği: Uzaktan Kumanda, piller, askı aparatı, kullanım kılavuzu, manuel kurulum broşürü ve garanti belgesi ürün kutusundan çıkmaktadır.

Kaliteyi Tercih Edenlerin Markası

Elektronik ve beyaz eşya ürünlerini yenilikçi teknolojiyle tasarlayan Regal markası, 2002 yılında Zorlu Grup tarafından kurulmuştur. % 100 yerli üretim yapan firma tüketici memnuniyetine dayalı modern cihazlarını yüksek kalite standartlarında üretmektedir. Vestel güvencesiyle faaliyet gösteren üretici geniş servis ağı, yedek parça çeşitliliği ve satış sonrası kesintisiz desteği sayesinde kullanıcıların sık tercih ettiği bir marka olmayı başarmıştır.

Ergonomik Tasarım ve Pratik Kullanım Sunan TV Modeli

Regal TV cihazını kutusundan çıkardıktan sonra TV ünitesine yerleştirmeniz ya da askı aparatıyla odanızın duvarına sabitlemeniz gerekiyor. Kumanda pillerini de yerleştirdikten sonra TV\"nizin fişini prize takıp düğmesine basmanız yeterli oluyor. Ekranında beliren ilk menü, manuel hızlı kurulum sihirbazı olarak karşınıza çıkıyor ve manuel kurulum broşüründeki talimatları sırasıyla uygulayarak programlarınızı izlemeye başlayabilirsiniz. Kullanmak istediğiniz diğer işlevsel özellikleri ve ekstra uygulamaları ise kullanım kılavuzunda anlatıldığı şekliyle kolayca aktif edebilirsiniz.

Segmentinin Performansını Karşılayan TV

Kaliteli görüntü ve tasarruflu ışık dağılım performansı sunan LED özellikli Regal TV, floresan aydınlatma özellikli LCD TV ekranlarına oranla daha az elektrik enerjisi tüketiyor. Geliştirilmiş netlik ve ses performansıyla hem sinematik görüntü kalitesini hem de konser salonlarının muhteşem akustiğini konfor alanlarınıza taşıyan TV modeli, doyumsuz bir seyir ziyafeti yaşamanızı sağlıyor. Siz de Regal TV\"nin işitsel ve görsel kalitesiyle bir an önce tanışmak; haber, filim, dizi, müzik programlarını izlemek, Smart TV uygulamalarını keşfetmek ve multimedia ayrıcalıklarından faydalanmak için bu ürünü tercih edebilirsiniz.
Toplam 0 yorum yapıldı


Yorum yaptığınız teşekkür ederiz. Yorumunuz icelendikten sonra yayınlanacaktır.
Sizde yorum yapın
Doğrulama Kodu
BENZER ÜRÜNLER
Ücretsiz Kargo
LG 75UR91006LA 4K UHD TELEVİZYON
Ücretsiz Kargo
LG 65UR81006LJ.APEZ TV  65 inç 4K UHD Smart TV
Ücretsiz Kargo
REGAL 43R604FYR 43 İNCH UYDU ALICILI TV
Ücretsiz Kargo
REGAL 50R755UA11 4 K ANDROİD TV
Ücretsiz Kargo
REGAL 55R75U01 55’’ 4K SMART TV
Ücretsiz Kargo
REGAL 65R66QA11 65’’ QLED ANDROID TV
Ücretsiz Kargo
LG OLED65C34LA OLED 165 CM TV
Ücretsiz Kargo
LG 50UR91006LA 4K SMART TV
Ücretsiz Kargo
LG OLED55CS3VA OLED 140 CM TV
Ücretsiz Kargo
LG 50UR81006LJ 126 CM TV
Ücretsiz Kargo
LG 65QNED756RA OUANTUM NANO TV
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?